Εργαστήρι Προσωπικής Ανάπτυξης




Εργαστήρι Προσωπικής Ανάπτυξης

Ανοιχτή συνάντηση στις 12/11/2018.



«Δεν υπάρχει πιο σημαντικό ταξίδι για τον άνθρωπο από αυτό που μπορεί να κάνει  ανακαλύπτοντας τον ίδιο του τον εαυτό. Το ταξίδι αυτό γίνεται συναρπαστικότερο όταν το μοιράζεται με άλλους»

Ελάτε στο σημαντικότερο ταξίδι εαυτού, σε ένα ταξίδι  βιωματικό, ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης!

Μαζί  θα διερευνήσουμε καθημερινά βιώματα, σχέσεις και συμπεριφορές με χρήσιμο και δημιουργικό τρόπο, σε περιβάλλον σεβασμού, ενσυναίσθησης, εχεμύθειας και ομαδικότητας .

 Μέσα από βιωματικές διεργασίες,χρησιμοποιώντας τεχνικές Gestalt, συστημικές αναπαραστάσεις, εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες της τέχνης, μέσα από τη μουσική, τη ζωγραφική, τον γραπτό λόγο, χορό, θα ανακαλύψουμε και θα πειραματιστούμε με εναλλακτικούς και λειτουργικότερους τρόπους επικοινωνίας.



Θεματικές ενότητες με τις οποίες θα δουλέψουμε:



Επικοινωνία και  Ενεργητική Ακρόαση

Κατασκευή Γεννεογράμματος – Οικογενειακές σχέσεις

Αυτοεκτίμηση – Αυτοεικόνα – Αποδοχή Εαυτού

Αναγνώριση και Έκφραση Συναισθημάτων

Εσωτερικές Συγκρούσεις και πολώσεις

Ερωτικές – Συντροφικές σχέσεις

Εμπιστοσύνη και διαπροσωπικές σχέσεις

Διαχείριση συγκρούσεων και Θυμού

Αποδοχή άλλου – Διαφορετικότητα

Εμπόδιο! Δυσκολία ή Ευκαιρία για αλλαγή;

Απώλεια – Χωρισμός – Πένθος

Ευτυχία – Προσωπική Ευχαρίστηση



Σε αυτό το εργαστήρι, σκοπός  μας είναι η προσωπική ενδυνάμωση , η ανάδειξη των επιθυμιών και των προσωπικών αποθεμάτων για την βελτίωση του εαυτού, των σχέσεων και της ποιότητας της ζωής.

Οι συναντήσεις μας θα είναι σε δεκαπενθήμερη βάση στον ζεστό και φιλικό χώρο του AlteFablon. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι μαλακά και άνετα ρούχα.



Εισηγήτρια – Εμψυχώτρια

Μαρία Δουβαντζή

Κοινωνική Λειτουργός

Συστημική Οικογενειακή Θεραπεύτρια





ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΒΑΝΤΖΗ



Γεννήθηκε στα Γιαννιτσά. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Είναι Κοινωνική Λειτουργός, Συστημική Οικογενειακή Θεραπεύτρια και Πιστοποιημένη Σύμβουλος Εξαρτήσεων, με εκπαίδευση στη Συστημική Οικογενειακή ψυχοθεραπεία, στη θεραπεία ζευγαριών, καθώς και στη Διοίκηση και Οργάνωση στον Τομέα των Εξαρτήσεων.

‘Εχει ασχοληθεί από τα πρώτα χρόνια των σπουδών της με τη Συμβουλευτική θεραπεία ατόμων, οικογενειών και με την εμψύχωση ομάδων, με εκπαιδεύσεις στο 18 Άνω και στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών.

Από το 1996 εργάζεται σε χώρους απεξάρτησης. Εργάστηκε στον Τομέα Πρόληψης του ΚΕ.Θ.Ε.Α. σε Ομάδες Αυτοβοήθειας και από το 1998 μέχρι και σήμερα εργάζεται σε Θεραπευτικές Μονάδες Υποκατάστατων του Ο.ΚΑ.ΝΑ.

Διεύθυνση: Φιλίππου 71
Για εγγραφές, δηλώσεις συμμετοχής, πληροφορίες 
Φιλίππου 71 & Χριστοπούλου (περιοχή Ιασωνίδου)
Τ:2314014430
Τ: 6936906415
E:altefablon@gmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις