Εργαστήρι YOGA - Μαθήματα Hatha Yoga





Εργαστήρι YOGA - Μαθήματα Hatha Yoga

Κάθε Τετάρτη 17:30 – 18:30
Εισηγήτρια: Μαριάνθη Ψωματάκη.

Ανοιχτό δωρεάν μάθημα γνωριμίας: Τετάρτη 10  Οκτωβρίου


Μετά από είκοσι πέντε χρόνια διδακτικής εμπειρίας πάνω στον σύγχρονο χορό, τη σωματική συνείδηση και τον αυτοσχεδιασμό, η yoga έρχεται να δώσει μια νέα πνοή στο αντικείμενο δουλειάς μου που είναι πάντα ο άνθρωπος. Μέσα στους ορισμούς της yoga βρίσκει κανείς ότι «yoga είναι η αναζήτησή του εαυτού μας». Αυτό ήταν και για μένα η κινητήρια δύναμη όλα αυτά τα χρόνια!
Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τη δύναμη του ανθρώπινου σώματος και νου, με όχημα την πρακτική της yoga.



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μαριάνθη Ψωματάκη

Διδάσκει yoga,σύγχρονο χορό, αυτοσχεδιασμό και κινησιολογία σε ηθοποιούς.
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ. Σπούδασε σύγχρονο χορό στο Παρίσι, όπου και απέκτησε το Κρατικό δίπλωμα διδασκαλίας χορού και το Μεταπτυχιακό δίπλωμα (DEA), Αισθητικής Τεχνολογίας και Καλλιτεχνικής Δημιουργίας.
Από το 1997 ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως χορεύτρια, χορογράφος και δασκάλα χορού σε επαγγελματικές και ερασιτεχνικές σχολές χορού, στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., στο Τ.Μ.Ε.Τ του Πανεπιστημίου Μακεδονία, στη Δραματική Σχολή του Κ.Θ.Β.Ε. και την δραματική σχολή Ίασμος του Β. Διαμαντόπουλου.
 Συνεργάστηκε ως χορεύτρια με τις ομάδες “BalletContemporain de KarinWaehner",  "CompagnieÉpiphanie” στη Γαλλία, με το «Χοροθέατρο του Κ.Θ.Β.Ε.», την ομάδα «Vis Motrix», την ομάδα«Ευάνεμος»και το «Χοροθέατρο Αδράστεια» του οποίου ήταν ιδρυτικό μέλος, στην Ελλάδα.
Ως χορογράφος έχει κάνει δικές της παραγωγές χοροθεάτρου με το «Χοροθέατρο Αδράστεια», την ομάδα  «Oberonartgroup»καθώς και έχει επιμεληθεί την κίνηση σε θεατρικές παραστάσεις της ομάδας.  Έχει συνεργαστείεπίσης  με το Κ.Θ.Β.Ε. και είναι ιδρυτικό μέλος της καλλιτεχνικής κολεκτίβας «Sempreviva»για άτομα άνω των 60 χρόνων.

Διεύθυνση: Φιλίππου 71
Για εγγραφές, δηλώσεις συμμετοχής, πληροφορίες
Φιλίππου 71 & Χριστοπούλου (περιοχή Ιασωνίδου)
Τ:2314014430
Τ:6976760681 & 6977411991
E:altefablon@gmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις