Λέσχη ανάγνωσης για παιδιά 9-12 ετών





Λέσχη ανάγνωσης για παιδιά 9-12 ετών 


κάθε Παρασκευή 19:00-20:30
Εισηγητής: Γουλτίδου Στέλλα

Ανοιχτό δωρεάν μάθημα γνωριμίας: Παρασκευή 12 Οκτωβρίου


Ένα ταξίδι απόλαυσης ξεκινά…Εισιτήριο η φαντασία μας, διαβατήριο όλα όσα μας αρέσουν και αγαπάμε και μέσο μεταφοράς μας το βιβλίο! Το βιβλίο που εμείς διαλέγουμε να μας μεταφέρει εκεί που θέλουμε ή… εκεί που θέλει εκείνο να μας πάει.
Μια λέσχη ανάγνωσης για παιδιά 9-12 ετών με σκοπό την ευχαρίστηση και όχι την «υποχρέωση», ξεκινά στον πολυχώρο ALTE FABLON.
Ελάτε να ανακαλύψουμε όσα κρύβονται στις σελίδες των βιβλίων. Ελάτε να επιλέξουμε όσα μας αρέσει να διαβάζουμε. Ελάτε να απολαύσουμε και να αποδράσουμε!
Που; Στον πολυχώρο ALTE FABLON, Φιλίππου 71, Θεσσαλονίκη
Πότε; Κάθε Παρασκευή 19.00 – 20.30




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Με την Γουλτίδου Στέλλα, παιδαγωγό, συγγραφέα και αφηγήτρια λαϊκών παραμυθιών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε νηπιαγωγός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εργάζεται στο ιδιωτικό νηπιαγωγείο και παιδικό σταθμό ¨ΚΑΡΑΜΕΛΕΝΙΑ¨, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης από το 2009 ως σήμερα. Έχοντας παρακολουθήσει τα εργαστήρια αφήγησης λαϊκού παραμυθιού, «παραμυθολογώ» στο μουσικό χωριό «το αβγό» και στο Λαογραφικό & Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας Θράκης 《Η τέχνη και η τεχνική της αφήγησης, με διδάσκουσα την κυρία Ανθή Θάνου, δίνει παραστάσεις αφήγησης λαϊκών παραμυθιών για παιδικό και ενήλικο κοινό. Στα βιβλιοπωλεία κυκλοφορεί το πρώτο παιδικό της παραμύθι με τίτλο «Μα, που πήγαν όλοι;» από τις εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟΙΣ, όπως επίσης και το διήγημα της «Το κουτί με τις φωτογραφίες» που συμπεριλαμβάνεται στο συλλογικό διήγημα για ανθρώπους με άνοια «Μικρές ιστορίες για μεγάλους» από τον ίδιο εκδοτικό οίκο. Έχει παρακολουθήσει το εργαστήριο δημιουργικής γραφής και σχέσης με το παιδικό και νεανικό βιβλίο «στο κάτω κάτω της γραφής» μέσω της αλυσίδας πολιτισμού ΙΑΝΟΣ και το «διήγημα» μέσω του εκδοτικού οίκου ΠΑΤΑΚΗΣ. Κατά το έτος 2017- 2018 ήταν υπεύθυνη της οργάνωσης και διεξαγωγής της Λέσχης Φιλαναγνωσίας, Δημιουργικής Γραφής και Αφήγησης στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης. Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟΙΣ το δεύτερο παραμύθι της για μικρά και «μεγάλα» παιδιά.

Διεύθυνση: Φιλίππου 71
Για εγγραφές, δηλώσεις συμμετοχής, πληροφορίες
Φιλίππου 71 & Χριστοπούλου (περιοχή Ιασωνίδου)
Τ:2314014430
Τ:6976760681 & 6977411991
E:altefablon@gmail.com


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις