Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά 4-7 χρονών


ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ  4 – 7 ΧΡΟΝΩΝ

Προπαιδικό (4-7 ετών) – Τετάρτη 17:30–19:00

Εισηγήτρια: Ευρώπη Αργυροπούλου


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: 

Το παιχνίδι αλλιώς... τα παιδιά γνωρίζουν το θέατρο, τον αυτοσχεδιασμό, τη συνεργασία ,την δραματοποίηση, την ομαδικότητα και καλούνται να διερευνήσουν και να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους, αλλά και να βρουν την δική τους θέση μέσα σε αυτόν.
Μέσα από ασκήσεις – παιχνίδια, το χορό, την κίνηση και τη μουσική και με ερεθίσματα μια ιστορία, ένα ποίημα, ένα διήγημα, μια παράσταση, ένα βίντεο, μια φωτογραφία, μια εικόνα, οι μικροί ηθοποιοί συζητούν και εκφράζονται για απολύτως αληθινά ζητήματα που μπορεί να τα απασχολούν στην καθημερινότητά τους.
Το θεατρικό παιχνίδι είναι ένας ευχάριστος, διασκεδαστκός και δημιουργικός τρόπος να ανακαλύψει ένα παιδί τον μαγικό κόσμο του θεάτρου...ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί!

Ηθοποιός-Εμψυχώτρια
Ευρώπη Αργυροπούλου








ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ευρώπη Αργυροπούλου είναι απόφοιτη της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης “Ανδρέας Βουτσινάς” και του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα τζαζ και σύγχρονου χορού, τραγουδιού, σεμινάρια υποκριτικής και σκηνοθεσίας με τον Γιάννη Παρασκευόπουλο, ανάλυσης κειμένου με τον Ανδρέα Μανωλικάκη και performance, αφήγηση και υποκριτική με τη Stacy Makishi, τον Γρηγόρη Βαλτινό και τον Άκη Σακελαρίου. Έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως τη Μόνα Κιτσοπούλου, την Ελένη Δημοπούλου, τη Βαρβαρα Δουμανίδου, το Θάνο Νίκα, την Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου, τον Παύλο Παναγιωτίδη, τον Παύλο Δανελάτο.


Διεύθυνση: Φιλίππου 71
Για εγγραφές, δηλώσεις συμμετοχής, πληροφορίες
Φιλίππου 71 & Χριστοπούλου (περιοχή Ιασωνίδου)
Τ:2314014430
Τ:6976760681 & 6977411991
E:altefablon@gmail.com



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις