ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ




Το «Alte Fablon»
Παρουσιάζει για παιδιά μια αφήγηση Παραδοσιακών Παραμυθιών!
Το Σάββατο στις 10 Μαρτίου στις 11:00 μ.μ.
στο Alte Fablon
Φιλίππου 71 & Χριστοπούλου (περιοχή Ιασωνίδου)

Το Σάββατο 10 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί ο αετός μου με τα χρυσά φτερά και το μεγάλο ράμφος του θα με αφήσει στο Alte Fablon και μαζί με τους λιλιπούτειους (και όχι μόνο) φίλους μου θα ανέβουμε την τεράστια κουκιά και θα φτάσουμε στον ήλιο και στον αυγερινό αλλά θα συναντήσουμε και το φεγγάρι μας και ένα αστροπελέκι!
Θα μιλήσουμε με τους δώδεκα μήνες και θα γνωρίσουμε πολλούς καλούς ήρωες παραμυθιών, αλλά και κακές μητριές, κακές μάγισσες και δράκους....

Μετά την αφήγηση των παραμυθιών οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν όλα όσα άκουσαν Με χαρτί και μπογιές!!! Ζωγραφική και παραμύθια!!!!

Αφηγήτρια: Γεωργία Ηρακλή 
Βιογραφικό σημείωμα
Η Γεωργία Ηρακλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη ξεκινώντας τις σπουδές της σε ηλικία 8 ετών. Στα 15 της χρόνια ξεκίνησε Μονωδία με καθηγήτρια την Βαϊούλη Βασιλική και Ανώτερα Θεωρητικά (τάξη Καρτάλη Α.) όπου και πήρε το πτυχίο Αρμονίας. Συνέχισε να σπουδάζει Μονωδία στο Αριστοξένειο Ωδείο (τάξη Γ. Καραγκούνη) απ΄ όπου και αποφοίτησε με Άριστα.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα με καθηγητές τους Kurt Equiluz (Ληντ και Ορατόριο), Κ. Πασχάλη (Άριες και Ληντ), Δάφνη Ευαγγελάτου και Σόνια Θεοδωρίδου.
Έχει λάβει μέρος στα Δημήτρια και σε άλλους ανεξάρτητους καλλιτεχνικούς θεσμούς.
Η Γεωργία Ηρακλή έχει επίσης σπουδάσει Πιάνο και Αντίστιξη και έχει πάρει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις εντός και εκτός Θεσσαλονίκης. Τέλος, έχει παρακολουθήσει μαθήματα μουσικοπαιδαγωγικών στο σύστημα DALCROZE με καθηγήτρια την Α. Παναγιώτου στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και Μουσικοθεραπείας στο ωδείο ΄Όπερα στην Αθήνα.

Ασχολείται με παιδιά και εφήβους ως μουσικοθεραπεύτρια 
Διδάσκει τραγούδι, θεωρητικά, προπαιδεία και ορθοφωνία σε ωδεία και θεατρικές ομάδες.

Από το 2012 ασχολείται με την αφήγηση και δραματοποίηση παραμυθιών για παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικού.

Φιλική συμμετοχή 
Αφήγηση: Γεωργία Ηρακλή
Οργάνωση Παραγωγής – Επικοινωνία: Απόστολος Λιάπης 
Με την στήριξη του «Alte Fablon» 
Διάρκεια 90 λεπτά
Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες & Κρατήσεις 
Alte Fablon
Φιλίππου 71 & Χριστοπούλου (περιοχή Ιασωνίδου) 
Τ: 231 401 4430
E: altefablon@gmail.com
W: altefablonthessaloniki

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις